HTML

Lássuk!

Elkezdődött az új korszak. Kíváncsi vagyok, mit fog a FIDESZ 4-8-12 év alatt elérni.

Friss topikok

Linkblog

A Schumacher rejtély

2010.05.18. 21:37 jimo

Azért ide is leírom...

 

Mint, ahogy már többen is írták. Kétféle biztonsági autós befejezés van.

1: Amikor a SC végig menne, de a műsor miatt a leintés előtt leparkol a bokszutcába, (nem mutatna jól a célfotón, szponzorok, stb...) ilyenkor sárga zászló van a célig és nem lehet már előzni.

2: Amikor pont az utolsó előtti körben szűnik meg a biztonsági kockázat, ilyenkor kiírják, hogy a következő körben bejön a SC. Ami egybe esik az utolsó körrel, de itt nem a piár miatt jön ki a SC, hanem mert elhárították a veszély forrását. És az első SC vonaltól érvényben van a zöld zászló, és lehet versenyezni, de mivel ez az utolsó kör már csak pár méterig.

Most a második eset történt, amit a verseny igazgatója tökéletesen alkalmazott, csak a bírák nem engedhetik meg Schuminak, hogy egy ilyen kétes és kényes estből nyertesen jöjjön ki. Az ok ugyan az, ami miatt nem felebezhet a csapat. Ha őneki adnak igazat, a média egyből kivégzi őket, mondván, hogy mos jött vissza de már "hozzá igazítják a szabályokat".

Ezt a gombócot most kénytelenek lenyelni, és így elejét veszik a befeketítésnek. Sajna nagyon sokan csak arra várnak, hogy szegény tegyen egy rossz lépést és azonnal lecsapnának rá.

Arra kérlek bennetek, hogy ne mi ítéljünk másokat. Ez most hülyén jött ki, (nem véletlen, hogy a bírák is sokáig tanakodtak, nem az volt a kérdés, hogy szabályos-e, hanem, hogy mi lesz a közvélemény:))

Bízzunk benn, hogy legközelebb nem lesz már ilyen kellemetlen helyzet.

Alonso és Schumi egy egészséges versenyen "püfölik" majd egymást.

Győzzön a jobbik !!

Uff én beszéltem.. adjátok tovább!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jimo.blog.hu/api/trackback/id/tr342014069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása